Back to the top

SERVICII

HOSTESS

Hostess evenimente sunt necesare pentru orice tip de eveniment. Prima impresie conteaza! Stim asta, de aceea oferim servicii de calitate. Primirea invitatilor, da startul unui eveniment reusit! Lasa-ne sa te ajutam cu acest lucru si sa iti cream un eveniment de neuitat!

Hostess Oradea

hostess evenimente, Hostess Oradea, Hostess Bucuresti, Hostess Constanta

Atributiile unei hostesse la eveniment

• primirea invitatilor cu un salut calduros;

• oferirea de informatii pentru invitati/vizitatori;

• atragerea de vizitatori in stand/ghidarea vizitatorilor catre standul companiei, in cazul targurilor sau al expozitiilor;

• distribuirea de fluturasi, brosuri, machete;

• intretinerea unei atmosfere animate, placute.

Lucreaza cu noi!

Intrebari frecvente

Ce sunt Hostessele?

Hostess inseamna gazda unui eveniment, indiferent de tipul acestuia, fie ca este o petrecere, o campanie, o conferinta, o inaugurare, targ, expozitie si asa mai departe. Cu ajutorul serviciului de hostess, reusesti sa creezi un eveniment special.

De ce sa folosesti servicii hostess?

Serviciile de hostess va aduc o serie de beneficii privind imaginea data evenimentului dumneavoastra. Invitatii vor fi sprijiniti in orice moment fiind ghidati si informati, oferindu-le astfel o atentie deosebita, facandu-i sa se simta in centrul atentiei.

La ce eveniment se folosesc hostess?

Hostess Agency ofera serviciul de hostess pentru: inaugurari, conferinte, lansari produse, evenimente, petreceri, nunti, botez, majorate, evenimente mondene, targuri si expozitii, baluri, receptii, aniversari, sau alte evenimente create de dvs.

De ce iti recomandam sa ai pe cineva dedicat ca hostess evenimente?

Serviciul de hostess te va ajuta sa scapi de grija primirii invitatilor. Daca alegi o persoana cunoscuta sa se ocupe de acest aspect important, ii limitezi libertatea de a se bucura de evenimentul tau. Hostess Agency iti ofera hostesse specializate cu experienta care stiu sa rezolve problemele intampina.

In ce orase putem oferii serviciul de hostess evenimente?

Avem: Hostess Oradea, Hostess BucurestiHostess Cluj NapocaHostess IasiHostess ConstantaHostess Timisoara

Da, ne poti gasi si pe facebook: aici

hostess nunta, hostess evenimente

hostess targ, hostess expozitii

PROMOTERI

Promoting

Cu ajutorul promoterilor avem la indemana o metoda de promovare cu costuri relativ scazute, la indemana oricarei companii care doreste lansarea, promovarea de noi produse. Acest serviciu consta in materiale publicitare, prezentarea in supermarketuri a produselor respective prin degustari, informare la raft si distribuirea de pliante.

Lucreaza cu noi!

© Your Copyright